Spridda anteckningar från Grekland

(Detta ska redas ut och sorteras. Om det görs så görs det)

Vad flyter igenom ditt medvetandet. Och vad greppas (mest). Det du ogillar och det du ogillar?

Avledandet och fastklamrandet.

I ditt egna fält, förstår fältet där jag skaparen finns. Förstå andra genom att släppa. Förstå dig själv. Äg ditt fält, och egot får ge bort fältet till fältet till fältet blir fältet.

Adler: Saker du pekar och skyller på är inte pga den saken utan för att du inte vill göra det. Du vill göra något annat.
Jag kan inte för X har hänt. Nej. jag vill inte helt enkelt. Jag väljer att inte göra det.

Ett sån’t stilla plask. Meb bortom ögat gungar en våg i evighet, i evighet.

Musiken/RLZ: Vårt jobb är inte att realisera varandra eller jobba för varande, utan att själv glädjas.

Företag: Om jag ska jobba med någon annan i företaget då är det för att lyfta företaget inte för vänskaps skull eller tjänster.

Fantasin: Sluta fantisera. Du skapar i en fantasivärld som uppfyller dina drömmar. Och du gör det självmant!
Slutför inget jobb i fantasin som du vill ha gjort. Låt det vara planerna i så fall. Blande ej ihop planen med verkligheten.
Under arbets gång fall inte in i drömmandet. Håll dig till verkligheten.

Fantasin: Fastna inte i människosagorna. Speciellt de som inte är upplevda själv. Sluta lyssna på viskleken.

Musiken: Bli bättre på att mixa. Realisera dig själv.

Yrket: Fortsätt plugga computer science och operation. Det är i sig en spirituell övning. Du behöver mat. Finns glädje i det. Hitta glädjen.

Yrket: Jag vill leda mer.

Du är inte det som syns i spegeln men du kan använda det för att korrigera dig. Men hur klar är spegeln?

Återigen. Upplösning och aggregering. Ett fält. Hur mycket kan granskas med vilken komplexitet av neural estate . Du har sett bilder på jorden utzoomat. Det är en nivå av observation och en symbol som kan peka mot det objektet. Så symbolen utstäcker sig i rum och tid, men säger sig inte äga allt. Hur skulle vi annars kunna navigera?

Ruiz 4 grundstenar: 1. Använda inte ord för att tala illa om någon eller dig själv. 2. Ta inget personligt (påminner om Adler). 3. Gör inga antaganden (basera inte din verklighet på antagandet?). 4. Gör alltid ditt bästa.

Antagandet kan bli sanning. Och sanning blir för enkelt och förledande för att inte vilja uppnås.

  1. Min kamrat slog till mig på armen. 2. Jag gick in i klädhängaren.
    Jag fick samma blåmärke på armen. Vad är skillnaden? Det är självklart. Men tänk på bedömandet av verkligheten?

I drömmen. Hon frågade vem jag var. Jag svarade “Hans Åkerman”. Ja, replikerade hon, jag trodde du var Magen.
Den Korkade Analysen: Ja, ibland känner jag som en förlängning till Magen. Jag är dess tjänare.

Drömmen: Och mannen vaknade än en gång när jag vaknade. Mellan dröm och vakenhet. En djup inanding och hans ögon öppnades.

Att tolka andra färgas av dig. Även deras känslor och motiv. Alltså – du ser och du hör. Men vet du något om någon annan. Nej. Du känner dig i viss utsträckning. Lägg inte över dina narrativ på andra. Släpp andra fria.

Är du utmanad eller känner du dig utmanad? Se skillnad. Du kan ha fastnat i en återkopplingsprocess.

All kommunikation med modern är inte kodiferad i ett evolutionärt kontext. Ej heller modern som arketyp som vandrar i dig. Den genetik. Se förbi fågelsången. Låt det vara.

När friheten kommer så är det du som är ensam. Det är inte dina föräldrar som styr dig. Ta ansvar för dig själv, din mylla och din skörd.

Jag har hjälpt till med utsädet, jag brukar jorden och jag tar hand och jag tar hand om skörden.

Det är genom mig själv, min självtillit, jag navigerar mig själv och andra. Skaffa och upprätthåll den tilliten! Genom handling och icke-dömande! Acceptera dig själv.

Le! Det är vackert!

Vilket manageri går i mig. Beslutet, massan, kören, monaden, metatronen, drömmen? Hur på vilket sätt, med vilken styrka har du dömt dig? De andra, du, Gud? Jag ser ansikten, vad berättar de för mig?

Hur ser anima/animus utveckling ut? Konceptet föräldrarna, präglingen, självattraktionen? Hur är deras interna relation och kommunikation. Förståelsen av de andra är linser i dig själv. Du ser det i drömen? Vad händer om emotionella störningar och avbräck infinner sig i det emotionella fältet. Uppdämningar och kortslutningar? Både i dig själv nära en vertikal axis mundi en även kulturellt på horisentell nivå.

Så enkelt det är att på peka på något externt eller något i forntiden. Något jag inte kan påverka eller förändra. Förändringen äger du. Alla begränsningar från yttervärlden håller du kvar som försvar istället för att vara ärlig med dig själv.

Du är inte förmer än någon annan. Position och status är dock något som utspelar sig i verkligheten som du kan observera. Se hur det flödar. Gör dig fri.