Drömmen var jag

I drömmen möte jag den äldre kvinnan och hon dömde mig för vad jag konsumerade. En riktigt Karen steg upp ur min källare. Förr i min förvirring så skulle jag tänka mig jag att det var något med ett subjekt som styrde mig (så föddes de mindre gudarna och demonerna). Men hon var projicerad av mig.

Hon steg upp ur källaren till det morgondrömsrum jag var i. Jag lyssnade på triviala poddar som vävde sig in genom mitt undermedvetna. Hon dömde mig för innehållet, för jag skapade ju innehållet i denna dröm-pod mellan sömn och vakenhet. silade ljudets vibration till symbol och förståelse och det blev dömt, uppdömt och levererat.

Och mitt dömande blev projicerat och klätt av en drömfigur. Hur fungerar ditt bias, din empati, din mentalisering. I det nätverket finns något som kallas du, och något som kalla något annat. Och vilken relation har du till det andra i ditt fält? Och ser du att det är ditt fält?

Jag sa till min projektionen att jag fick lyssna på vad jag ville. Det var trevligt att ha den diskussionen med mig. Se upp för dina egna dömande.